Lirik Pujian Istighfar "Gusti Allah Kulo Nyuwun Ngapuro"

Pujian Istighfar Gusti Allah Kulo Nyuwun Ngapuro

Astaghfirullohal azim..
Innalloha ghafururrohim..

Gusti Allah kulo nyuwun ngapuro
Gusti Allah kulo nyuwun ngapuro

Sekathaing dosa kulo
Dosa agung kelawan ingkang alit

Boten wonten ingkang saget ngapuro
Boten wonten ingkang saget ngapuro

Sanesipun Kang Moho Agung
Kang Ngratuni sakabehing poro ratu

Kang kagungan sifat rohman
Kang kagungan sifat rokhim

Iyo iku Allah asmane
Iyo iku Gusti Allah asmane

Astaghfirullohal azim
Innalloha ghafururrohim...

Belum ada Komentar untuk "Lirik Pujian Istighfar "Gusti Allah Kulo Nyuwun Ngapuro""

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel