Lirik Sholawat Jawa "Jaman Wes Akhir"


Jaman wis akhir
Jaman wis akhir bumine goyang
Akale njungkir
Mikir ndunyo lali sembahyang

Sregepo ngaji sregepo sholat
sregep sembahyang
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan

kembali ke atas…



reff :

Imane ojo goyah
Nadyan bumine obah
Senadyan susah
Iman ojo nganti kalah

Sangune bali kuwi
Ojo podo lali
Do ngibadaho marang Gusti
Kang moho suci

kembali ke atas…

Belum ada Komentar untuk "Lirik Sholawat Jawa "Jaman Wes Akhir""

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel